Leif Maibom

SØNDERBORG SOMMER REVY
Leif Maibom er direktør, forfatter og skuespiller i Sønderborg Sommer Revy, der i -99 går ind i sin 18. sæson. Revyen høste i -98 meget flotte anmelderroser og satte ny publikumsrekord. Over 11.000 tilskuere så revyen, der var udsolgt fra først til sidst – incl. 10 ekstraforestillinger. I år spiller Leif bl.a. sammen med Pia Rosenbaum og Henrik Krogsgaard.

REVYFORFATTEREN
Leif debuterede som prof. revyforfatter i Holstebrorevyen i 1978 med et nummer til Sniff Neumann. Siden har Leif skrevet hundredvis af revytekster, og der er stort set ikke den revy i landet, der ikke har tekster med af Leif Maibom.

ÅRETS REVYFORFATTER
Og Leifs flittighed har da også båret frugt. Ved Revyernes Revy i -95 kårede anmelderne Leif som ‘Årets revyforfatter’ – og i -97 fik han Volmer Sørensens Mindelegat for sit gode revyarbejde.

CD-UDGIVELSER
Leif har udgivet 3 CD´ere. Først ‘Leif Maibom – Live’ – så kom ‘2 Skøre Kugler’ og nu i -99 er Leif aktuel med CD´en ‘The LEIF SHOW’, hvor han assisteres af Pia Rosenbaum og Henrik Krogsgaard.

ANDRE REVYER
I 11 år i træk stod Leif også i spidsen for Huruprevyen på Møllekroen i Hurup, der i denne periode fordoblede sit tilskuertal. Leif har i flere perioder været engageret på Røde Kro Teatret i København, hvor han nu er kunstnerisk leder, instruktør og medspiller i efterårsrevyen ‘Blåt til lyst’.

RADIO OG TV
DR og TV2 har også haft bud efter Leif ved mange lejligheder. Leif har bl.a. medvirket i flere radioprogrammer: ‘Tirsdags-træf’ – ‘Fredags-caféen’, – ‘To generationer spiller ud’ – ‘Ta´ telefonen’ samt mange interviews. På DR TV er det bl.a. blevet til medvirken i: ‘Med kærlig hilsen’ – ‘Kom indenfor’ – ‘Musikbutikken’ (feb. 99) – TV-drama – ‘I dur på Mols’ – ‘Uddrag af Sønderborg Sommer Revy-98’ + div. andre klip fra revyer, og også på TV2, DK4 og TV Danmark har Leif medvirket ved flere lejligheder.

FILM/REKLAMER
Leif har medvirket i flere reklamefilm, bl.a. for: Toyota, Fleggaard/Dan Discount, Dagli´ Brugsen m.fl. samt en enkelt spillefilm: ‘Det Store Flip’.

SOLIST
Leif har – sideløbende med revyarbejdet – også mange jobs landet over. Enten som solist med et 35 min. program, men også som en højt skattet toastmaseter. Leifs program er naturligvis bygget op omkring revynumrene, og hans meget populære figur ‘THORLEIF’ er en trofast følgesvend på alle solistshows.