Flemming Krøll

Flemming Krøll blev landskendt i 1973 da han optrådte i TV’s Musikalske venner.

Hans første LP/CD kom i 74 og siden er det blevet til 16 LP/CD med bl. a Evert Taube, Tom Lehrer, Halfdan Rasmussen og
forskellige muntre revyviser. De seneste indspilninger Krøll har lavet er med hans kendte revyfigur “Thorbjørn med scoodastøvlerne, den gæve nordjyde fra Pandrup.

Krøll har spillet teater/musical på bl.a. Amagerscenen, ABC teatret, Susanne Theils teater, Gentofte scenen og Folketeatret.
Flemming har lavet revy hver sommer siden 1979 forskellige steder i landet. I 1985 overtog han Nykøbing F. Revyen, der stod for at skulle lukke efter Volmer Sørensen var rejst, men Flemming fik på få år revyen tilbage som landets næststørste revy og havde 8 meget succesfulde år.

Ti år senere, i 1995, begyndte Krøll sit samarbejde med Frank Steen i landets ældste sommerrevy, Rottefælden i Svendborg. Det blev til 4 succesfyldte år, med totalt udsolgte huse. Krøll vendte tilbage til Nykøbing F. Revyen i 1999 og fik fornyet revyen, og samtidig sommerens bedste anmeldelser. I sommeren 2015 laver Fl. Krøll sin revy nr. 25 på Nykøbing F. sommerteater. Nykøbing F. Revyen er under Flemming Krølls ledelse den eneste revy der er kåret til Årets Revy 4 gange.

Flemming Krøll er altid i stand til at få sit publikum til at more sig, eller nærmere sagt, skrige af grin, når “Thorbjørn er på skitur i Norge” eller til “Trucker-træff” i Esbjerg, eller han synger revyvisen om de forsvundne WC kummeknopper. Hvis publikum vil synge med, har Krøll et forrygende John Mogensen program.
Sidste store hit på Krøll’s lange liste er TV avisen for unge oplæst som en rap, samt forskellige monologer om den glade gæstearbejder Achmed.

Flemming Krøll’s optræden kan efter ønske være med visesang eller hylende morsom med en blanding af Stand-up, Thorbjørn, sjove revyviser og monologer.

GOD FORNØJELSE!!