Amin Jensen

Komikeren og entertaineren startede som taxichauffør/dørmand/massør/vinduespudser/ gaffeltruckchauffør og har den dag i dag, udviklet sig til Danmarks største komiker.

Amin er entertainer, mere end han er stand-up komiker. For selvom han er et produkt af den danske stand-up genre, så har han formået at udvikle sig og benytter sig i dag af alle sine talenter, hvad enten det gælder som komiker, parodist eller som sanger.

Når Amin laver sine rammende parodier, sjove livs-betragtninger eller gennemhuller simple vejrdags ting, får han det til at blive hyldene morsomt. Amin går altid til grænsen, men aldrig over. Han går altid efter bolden og ikke efter manden.

Har man først oplevet Amin Jensen for fuld udblæsning med sin store stemme, mundharpen på tværs i det store gab og hans utrolige timing, kan man ikke gøre andet end overgive sig. Amin er på en gang utrolig morsom og charmerende, hvad enten han kommer steppende hen over scenen eller giver den i al sin magt og vælde som parodist, så virker det altid utroligt elegant og det er netop det der kendetegner Amin Jensen Amin Jensen er gennem-musikalsk og spiller på mange instrumenter, nogle gange samtidig. Amin Jensen er også en af de få entertainere der selv skriver tekst og musik.

Tag ikke fejl af det skikkelige ydre, for under overfladen syder og bobler det med vanvittige indfald og oftest en meget hurtig replik direkte til publikum. Efter 10 år som komiker/entertainer og ca. 1500 show, har han netop være på turne i hele landet med et forrygende show. Amin han har begge ben plantet solidt på jorden og taler et sprog som alle kan forstå.

Amin er utrolig populær og folkekær, det ses ikke mindst i anmeldelser og solgte billetter.

Alle kender Hit Med Sangen, der selv i genudsendelserne ligger nr. 1 på top 20 i seertal. Dette er nok en af de eneste gang i TV-historien det er sket. Amin er også flere gange blevet kåret som årets TV-vært. Blev kåret i 2003 som årets kunstner og fik den gyldne Mic. I sommeren 2003 debuterede han som Revy Skuespiller og høstede også der fantastiske anmeldelser.

Oplev ham intimt på de skrå brædder med en bred vifte af hans bedste numre samt nye ting, for Amin laver hele tiden om og nyt materiale. Der er ikke 2 aftener der er ens… Amin kan engageres med pianist eller trio. Amin er et sikkert hit.