Per Nielsen

Per Nielsens popularitet understreges af hans store CD succes. Hans 18 CD’er har solgt mere end 400.000 eksemplarer, hvilket gør ham til landets mest populære instrumentalist. Per Nielsen udsender her i oktober 2017 en dobbelt-CD “My Christmas Collection” i forbindelse med hans 30 års pladejubilæum. CDén indeholder de 2 jule-CDér “Christmas Time (2002) og “Christmas Joy” (2011). Sideløbende med sin store CD karriere, har Per Nielsen til dagligt sit job i Sønderjyllands Symfoniorkester.

 

Per Nielsen har gennem årene optrådt som solist i både ind- og udland samt i radio og på TV, bl.a. på AM Singapore, det mest populære TV program i Singapore og i ‘Musikbutikken’ på DR.

 

Derudover har Per været solist i Flandern Music Festival, solist med Franz Lamberth i ‘Ball des Sports’ i 1997 i Wiessbaden og solist med Haydn’s trompetkoncert med det anerkendte orkester i Danmark “Collegium Musicum” ved “Harzburger Musiktage”.

Per har desuden været solist med Sønderjyllands Symfoniorkester med trompetkoncerter af bl.a. Haydn, Hummel, Arutunian, Glindeman, Telemann, Torelli, Albinoni.