Connie Svendsen

Connie Svendsen er noget så sjældent som stewardesse og foredragsholder

Hun har en smittende positiv tilgang til livet og har en fantastisk evne til at dele ud af sine erfaringer og gode råd, så de kan anvendes både privat og på arbejdspladsen.

Flere end 115.000 tilhørere har allerede oplevet Connie som foredragsholder. Hendes fortællemåde har gjort, at deltagerne begejstres ved hendes historier, idet hun tør fortælle, hvad andre tænker.

Hendes to mottoer er:

“Hvis alle turde give det lille ekstra, ville verden være positivt forandret”.

“Det du fokuserer på, får du mere af “.

Hun startede sin første forretning som 19-årig og åbnede et par år senere endnu en i Stockholm. Hun har arbejdet som guide og airguide i Spies-koncernen og har igennem de sidste 25 år også været tilknyttet Dyrehavsbakken.

Desuden har hun rejst Europa tyndt med en tryllekunstner, været kæreste med en tidligere vinder af det Internationale Europæiske Melodi Grand Prix, født Danmarks næststørste baby, svømmet med delfiner og dykket med hajer og som konferencier tabt sine stifttænder uden at tabe fatningen.

Hunb tager ud med 3 forskellige foredrag:

“DET LILLE EKSTRA” ØGER ARBEJDSGLÆDEN

Et simpelt redskab til medarbejdere og ledere, leveret med en god portion humor og selvironi samt masser af sjove inspirerende eksempler fra hverdagen.

At give “Det Lille Ekstra” vil føre til store forandringer og resultater for dig selv, din familie og din arbejdsplads.
Det handler om at ændre holdning og gøre en lille forskel hver dag. Større arbejdsglæde skaber flere tilfredse kunder og borgere.

Alle kan lære “Det Lille Ekstra”. Det er gratis, og det smitter som en luftbåren virus. Produktionen stiger, sygefraværet falder, stress reduceres, teamwork forbedres og kommunikationen bliver bedre og hurtigere.

Varighed: Fra 60 – 75 min.

FARVEL TIL BROKRØVENE

Spænd sikkerhedsbæltet og gør klar til take-off når stewardessen, Connie Svendsen, går i luften med sit nyeste foredrag. Hun fortsætter succesen fra ”Det Lille Ekstra” og går nu skridtet videre. Hun prikker til janteloven, gør op med brokrøvene og sætter fokus på styrken i vores forskelligheder.

Findes brokrøvene på din arbejdsplads?
Når Connie Svendsen går på arbejde i Thomas Cook Airlines, oplever hun sjældent en brovten passager, som ikke orker en uge med sol, mad og drikke. Alligevel er der dem, som ikke kan sove for havets brusen, eller synes der er for meget sand på stranden. Hvad sker der lige for dem?

Tænk, hvis det er nemt!
Hvordan fastholder vi motivationen, gejsten, nuet og glæden ved at gå på arbejde? Vend dig om. Måske er svaret lige bag dig. Så simpelt og dog så kraftfuldt. Bare kig i den retning, som giver løsningen.

Foredraget giver:

Motiverede medarbejdere
Færre sygedage
Mindre brok
Større arbejdsglæde
Mere humor
Mere trivsel

Varighed: fra 60 – 75 min.

Kom og bliv topinspireret og få rørt lattermusklerne.

AT TURDE LIVET

Med udgangspunkt i sit spændende liv tager Connie Svendsen deltagerne med på sit livs rejse.
Fra hun som 15-årig stod på Friluftsscenen med Pjerrot, til hun sammen med sin 8-årige søn
rejste alene rundt i Østen.

Foredraget er fyldt med humor og fanger deltagerne fra start til slut.

Budskab
Foredragets budskab er: At turde hoppe på livets tog og tage de chancer, der byder sig. Med sin menneskelige
indsigt giver hun tilhørerne et positivt vink med sin vognstang, for hun tør sige, hvad andre tænker.

Varighed fra 60 – 75 min.

Tør du hoppe på livets tog, eller bliver du stående på perronen?