Prop og Berta

Spektakulært dukketeater med stor underholdningsværdi for børn og voksne.

Vi præsenterer en supernyhed indenfor børneteater og –underholdning, der kombinerer det traditionelle dukketeater med ny teknologi.

Prop og Berta forestillingen udspiller sig i det univers, som er kendt fra TV, bøger og DVD’er, og der er et hyggeligt genhør med de kendte sange og ikke mindst et gensyn med de kære og populære figurer.

I forestillingen med Prop og Berta er der implementeret en kæmpe fladskærm. Med den iscenesætning skifter kulisserne i takt med at handlingen udspiller sig. Dette giver forestillingen en visuel oplevelse ud over det sædvanlige, og det forstærker illusionen i forestillingen.

Prop og Berta er netop relanceret og er aktuel med nye udgivelser på DVD. Prop og Berta kører på kanalen DR Ramasjang. Det nye koncept er udviklet af børneentertainer Niels Ingolf i samarbejde med Egmont Kids Media, som i øvrigt har overtaget konceptet ’Prop og Berta’ fra Bent Solhof, der i 30 år har udviklet på figurerne. I historien om “Borgmesterkæden” lægger Heksen skumle planer om at overtage magten i byen. Sammen med Bukserysterbanden har hun nemlig stjålet borgmesterkæden, og med den kan hun bestemme alt. Heldigvis har Berta nogle specielle evner som bugtaler, som bliver sat på prøve, da Heksen tager hende til fange.