Gurli Gris

En ny og stor produktion med den verdens kendte Grise familie ”Peppa Pig” ser nu dagens lys i Danmark. For I samarbejde med Entertainment One, England er det lykkedes Nordic Event Company at få licens og eneret på et af verdens mest kendte børnebrands i hele Skandinavien.

 

Det er intet mindre end en sensation, når de 2 elskede figurer, Gurli og Gustav Gris nu skal rundt i hele landet, for at gøre deres entre på de danske scener. Gurli Gris er et utroligt populært børne tv-program som kan ses på flere Tv-kanaler i

Danmark, bl.a. på DR TV i Ramasjang, samt på Disney Channel, Cartoon Network og Nickelodeon, kan Gurli Gris opleves, og på alle kanaler serien i toppen af hitlisten, når det gælder pre-school børneprogrammer.

 

Når Gurli og Gustav Gris optræder, er det i 100 % børnehøjde, med en sej og flot produktion, med et stort bagtæppe, intro speak og musik som børene kender fra Tv, og ca. en halv time inden showet starter, går nedtællingen i gang.

 

Der er lagt op til et forrygende børneshow med en børnekonferencier, som med sikker hånd styrer publikum sikkert igennem hele arrangementet, med både sang, musik og sjove konkurrencer, hvor der bl.a. kan vindes originale Gurli og Gustav Gris bamser.

 

Efter showet får børnene mulighed for at komme helt tæt på deres idoler og hilse på både Gurli og Gustav Gris, og tager du kamera med, så kan man tage billeder sammen med dem begge. Udover dette uddeles der også fankort med både Gurli og Gustav på, ud til alle børn.

 

Så mød op til denne enestående begivenhed, og mød Gurli og Gustav Gris, det bliver garanteret en sjovt og anderledes dag, som du sent vil glemme.