Find underholdning til fest, firmafest, bryllup eller dit næste arrangement

Mangler du underholdning til en børnefødselsdag, en særlig mærkedag, fest eller festival? Så book underholdning gennem os i JB Booking, hvor vi har masser af kunstnere og tilbud, du kan vælge imellem. Vi har underholdning til alt lige fra firmafesten til en 10-års fødselsdag. Og med mere end 20 års erfaring i booking inden for showbizz-branchen ved vi, hvad der skal til, når du skal booke underholdning med succes.

Her på siden kan du læse mere om:
• Vores tilbud inden for børneunderholdning
• Dine muligheder for at booke underholdning som stand-up og andre komikere
• De mange andre kunstnere, du kan booke gennem os

Er du i tvivl om, hvilken type underholdning der vil være den bedste til dit arrangement? Så aftaler vi meget gerne en uforpligtende samtale. Du kan kontakte os via kontaktformularerne her på vores hjemmeside, ringe til os på 86 12 36 88 eller sende en mail: info@jb-booking.dk.

Underholdning til bryllup, firmafest og konfirmation

Vi er specialister i at levere:

  • Underholdning til bryllup
  • Underholdning til firmafest
  • Underholdning til konfirmation

Book underholdning til børnearrangementer

Er du på udkig efter en klovn, et show eller musik, der vil være et hit for børn? Så book underholdning som bl.a. Ballon-klovnen Charlie, Megaman eller fx Muddi og Salamidrengene samt mange flere. Mek Pek og Habasutterne er en anden mulighed, hvis du vil booke et meget populært live-band hos børnene. En del af forklaringen bag populariteten ligger bl.a. i, at Mek Pek er mester i at involvere børnene i sit show. Du kan se alle vores tilbud under børneunderholdning her på hjemmesiden.

Få suveræn stand-up, når du booker underholdning

Var det noget med Anders Mattesen, Frank Hvam, Jan Gintberg, Jonatan Spang, Mick Øgendahl eller måske Omar Marzouk til at tilføre stjernestøv til den fest eller det event, du arrangerer? Hvis du vælger at booke underholdning gennem os i JB Booking, har du en hel masse kendte stand-uppere at vælge imellem. Dertil råder vi over adskillige komikere som fx Finn Nørbygård, Amin Jensen eller Niels Olsen.

Book underholdning til fest, foredrag eller festmusik

Hvilken type arrangement, ønsker du at booke underholdning til? I alle tilfælde er der ideelle muligheder for at finde den rigtige type underholdning hos os. Gennem JB Booking kan du også booke underholdning som kirkekoncerter, foredragsholdere, festmusikere, bands, guitarister og kendte solister. Som foredragsholdere kan du bl.a. booke Mads Christensen og Gordon Kennedy. Mens du mellem festmusikere og festunderholdning kan vælge mellem navne som Sussi og Leo, Brødrene Olsen, Jette Torp, Bjarne Lisby og mange flere.

Du finder inspiration til underholdning og kan se alle vores booking-tilbud her på hjemmesiden. Du kan også sende en forespørgsel via formularerne på siden eller ringe til os på 86 12 36 88, hvis du har spørgsmål.