Uffe Holm

an er flabet og hurtig i replikken, og så er der ingen som ham, der i den grad kan charmere et publikum. Der er tale om ingen ringere end Uffe Holm, komikeren, der allerede fra han var 17 år har haft et stramt greb om nosserne på den danske stand-up-scene.

Uffe Holm kørte i sin ungdom i Solrød Strand rundt på en Puk Maxi, der kun kørte 31 kilometer i timen i medvind, men nu har han sat sig bag rattet i dansk stand-up-comedys hurtigste og mest velsmurte sportsvogn. Når Uffe Holm først kommer i gang, kører han med 200 i timen, og han giver ikke op, før han har lagt sit publikum ned. Det har han blandt andet bevist i sine onemanshows, hvor den uforbederlige drengerøv leverer sine jokes med både superskarp timing og en afvæbnende humor. Og uden at blinke finder Uffe gang på gang materiale i både det private og i det, som rør sig under bæltestedet. Et møde med Uffe Holm er heldigvis ikke for sarte sjæle.

Uffe Holm bruger sit komiske talent i mange forskellige sammenhænge. På scenen har han haft stor succes med sine onemanshows The Uffe Holm show 1, 2 og 3, som vennen Thomas Villum Jensen også har været inde over, og showene Flash back og Uforbederlig. Uffe har desuden medvirket i en del tv-programmer, blandt andet Casper og Madrilaftalen, Banjos likørstue og Dolph og Wulff, og han er en eftertragtet tv-programvært. Desuden har man i mange år kunnet høre ham i radioen på The Voice og på Pokerradio.dk