Mikkel Rask

Det får I med Mikkel Rask:

Danmarks måske skarpeste og mest originale comedy-materiale om hverdagens absurditeter. Mikkel Rask hører til de komikere, der ikke har behov for konstant at bevæge sig under bæltestedet for at være sjov, og han leverer altid et unikt show, som er målrettet jer som publikum og tætpakket med stærke jokes. Med årene har Mikkel Rask også udviklet en perfekt timing, som gør ham til en af de danske stand-up komikere, der bare skal opleves!
Du kender ham fra:

Vinder af DM i Stand-Up 2015 og medvirkende i ’Comedy Aid’ 2015, 2016 & 2017, TV 2 Zulus ’Zulu News’, ’Zulu Comedy Galla’ og ’Stand-up.dk’, Comedy Centrals ‘Stand-up Uden Grænser’ og talrige optrædener på Comedy Zoo og med Comedy Zoo on Tour. Derudover har han skrevet til tv-programmer som TV 2’s ’Live fra Bremen’ og ’Nørgaards Netfix’ samt TV 2 Zulus ’Dybvaaaaad!’ og ’Danish Dynamite’.
Om Mikkel Rask

Mikkel Rask er kendt for stand-up indhold af højeste kvalitet og en intelligent og professionel levering på scenen. Mikkels jokes har substans og er så stærke i sig selv, at de stort set altid holder sig over bæltestedet. Komikerveteranen Thomas Hartmann har udtalt, at “Mikkel Rask er muligvis den bedst skrivende komiker i Danmark” – hvilket jo siger ikke så lidt!

Mikkel begyndte sin komikerkarriere som 18-årig i 2008, og den oprindelige nordjyde blev en del af det aarhusianske komikermiljø omkring kollegaen Thomas Warberg, men det var da han i 2010 flyttede til København, at hans karriere for alvor tog fart. På sin allerførste aften i København optrådte han på ’Den Glade Gris’ – og blev efterfølgende spurgt, om han ville deltage som et af ’De nye håb’ i ’Zulu Comedy Galla’ i Operaen.

I de følgende år optrådte han blandt andet i sidste sæson af TV 2 Zulu-programmet ’Stand-up.dk’, og han blev en meget brugt comedy forfatter på programsucceser som TV 2 Zulus ’Dybvaaaaad’ og ’Danish Dynamite’ samt TV 2 Zulus ’Nørgaards Netfix’ og ’Live fra Bremen’, før han i 2013 også fik en rolle foran kameraet i ’Zulu News’.

I 2015 vandt Mikkel Rask suverænt førstepladsen ved DM i stand-up – i et kandidatfelt, som dommerne udtalte var det stærkeste i mange år. Han har siden medvirket i ’Comedy Aid’ i både 2015, 2016 & 2017, og i 2017 deltog han desuden i Comedy Centrals ‘Stand-up Uden Grænser’. Han har derudover optrådt talrige gange på Comedy Zoo og med Comedy Zoo on Tour.

I efteråret 2018 var Rask ude med sit første one-man show ‘Hvad Fatter Gør’. Showet havde premiere på TV2 Zulu i december 2018, og kan ses på FBI.tv

Mikkel Rask leverer et unikt og skarpt show, som er tætpakket med stærke jokes og som passer lige til publikum, og han er en af de unge stand-up komikere, vi kan forvente os meget mere af i årene fremover.