Jonas Mogensen

Jonas Mogensen er en meget morsom og unik komiker, der har sin helt egen underspillede stil. Ved Comedy Aid 2018 blev han præsenteret som dansk standups drøvtygger. Han er en sindig historiefortæller, der formår at male sine billeder så præcist, at publikum ikke kan undgå at blive revet med.

Når man oplever Jonas Mogensen griner man ikke kun af jokesene, man overgiver sig til fortællingerne, som kan handle om alt fra at afkalke en vandlås, til at påkøre et rådyr i mosen. Han lægger ikke skjul på sin nordjyske aner, men hans komik rammer bredt i hele landet.

 

Jonas Mogensen gjorde sig for alvor bemærket, da han i 2015 vandt Zulu Comedy Gallas Talentpris, og året efter satte streg under sit talent, med sin optræden i operaen til Zulu Comedy Galla 2016. Sidenhen har han været fast inventar på Comedy Aid, været en del af Zulu Comedy Festival Standup showet, som blev transmitteret live på TV 2 Zulu og optrådt i programmet Standup uden grænser, som blev vist på Comedy Central.

Som skuespiller har han medvirket i sketchprogrammerne Grand Danois på TV2, og Er Vi Der Ikke Snart? på TV 2 Zulu. Sidstnævnte skabte han selv sammen med makkeren Kasper Gross.