Jesper Juhl

Jesper er intet mindre end et komisk multitalent! Udover at være kendt for velskrevne og elegante punchlines på stand-up-scenen, er han en elsket satirevært og har sågar gjort sig bemærket som skuespiller i tv-serien Kristian. Her var han selvfølgelig også medforfatter.

Det var da også mere end velfortjent, at Jesper i 2009 fik prisen som årets talent ved Zulu Comedy Galla, og at han i 2013 vandt TV-prisen for sit helt eget satire-show ”Absurdistan”. Afløseren for den succes var fra efteråret 2014 “Hykleriget”, hvor han – igen sammen med Kristoffer Eriksen – kaster et kritisk og satirisk blik på de organisationer og personer i Danmark, der har opnået magt, indflydelse og status, men ikke forvalter deres position som samfundet og danskerne kunne forvente. Senest har Jesper Juhl kunnet opleves i den populære sportsquiz 5. HALVLEG på Kanal 5.

I sin rolle som stand-upper har Jesper Juhl bl.a. flere år i træk brilleret i tv-succesen Comedy Aid ligesom han i efteråret 2015 kan opleves på en mini-tour rundt i landet sammen med Christian Fuhlendorff. Og så kan Jesper gudskelov ofte opleves på Comedy ZOO!