Christian Fuhlendorff

Book Christian Fuhlendorff

Hans ankomst på den danske stand-up scene var også startskuddet for den næste generation af stand-up komikere. Han fik sit gennembrud i 2007 med “Mit første one-man show”, og cementerede sin position som en af tidens helt store komikere med det næste, “Enestående”, i 2012. “For at gøre en kort historie lang” er Christians tredje one-man show, og endnu en gang har han trukket fulde huse.

Christian er i særklasse, når det gælder at tilpasse sig den situation han står i, og underholder dermed altid i øjenhøjde med sit publikum, uanset om han står foran folk fra direktionsgangen eller folkene, der laver det hårde arbejde. Christian Fuhlendorff er med andre ord leveringsdygtig, uanset om man bruger sin dag på at jonglere tal eller høvle gulve.

Det er også denne professionelle tilgang til underholdning, der har gjort ham til et kendt ansigt primetime på både DR1 og TV2, mens han samtidig har tilstrækkelig kant til at også at lave mere smalle ting til en kanal som TV2 Zulu, hvor han bl.a. har lavet tv-serien “Kristian” og været vært på Zulu Awards.

Udover klassisk stand-up laver Christian også rene impro-shows, hvor han skaber comedy på stedet. Hans impro-shows har i mere end 8 år trukket fulde huse på steder som Play og Folketeatret og er en unik oplevelse – hver gang. Det kan han også bookes til, hvis man vil have et show, der både kommer bag på jer – og ham.

Fuhlendorff kan fra foråret 2016 opleves i sit nye one man show “Det er ligegyldigt hva’ andre tænker, ikk?”, som denne gang vægter det sjove over et egentligt tema.