Casper Christensen

Casper Christensen kan i en grad påtage sig æren for, at stand-up i dag er blevet en stor og succesfuld genre i Danmark. Efter en studietur til USA var Casper så hooked på, den herhjemme, ukendte stand-up genre, at han besluttede sig for at blive komiker. Talentet, viljen til fornyelse og modet til at gå nye veje inspirerede folk omkring Casper, og han var lokomotivet for den allerførste generation af komikere herhjemme.

Casper er original, nægter at gentage sig selv og udfordrer hele tiden talentet og sine omgivelser med nye idéer. Hans innovative projekter har som ingen andres præget radio og tv-billedet herhjemme igennem mange år, blandt andet  i form af Tæskeholdet, Casper og ”Mandrillen”, Langt fra Las Vegas, det storhittende KLOVN og senest med det direkte talk show på TV2, ALOHA.

Casper Christensen er den energiske, overraskende og superprofessionelle konferencier, der kan gøre ethvert arrangement – stort som småt – helt uforglemmeligt. Casper har blandt andet været konferecier til adskillige ZULU awards.

Brugen formularen til højre for at sende en forespørgsel på booking af Casper Christensen.