Anders Bonde

Det nye stjerneskud på den århusianske komikhimmel er efterhånden blevet et etableret navn i hele landet, dog har Anders Bonde som en af få komikere stadig et solidt udgangspunkt i det jyske.

På scenen er han en eksplosion af energi, han er lynhurtig på aftrækkeren men også en meget glad ung mand med let til smil. Med skæve, intelligente iagtta¬gelser på så forskellige områder som gågader, Tyskerlandet og kommunalre¬former rammer han bredt men dog så præcist som en sigtekikkert.

Anders Bonde har optrådt overalt lige fra en røvfuld ungdomsklubber til Horsens Ny Teater, Ringe Statsfængsel og et telt i Kjellerup! Listen tæller også virksomheder som Kvickly, Shell, Falck, IKEA og TDC. Derudover har han lavet velgørende optrædener for blandt andre ”Humor mod AIDS” og ”Make Poverty History”

Der er altid en forrygende sjov oplevelse i vente i selskab med komikeren, som du kender fra Radio ABC, Radio 3 og Radio SLR blandt andre. Ikke mindst hans TelefonJokes har været et stort hit; nok til at der er udgivet tre cd’er. Og skulle alt dette ikke være nok, så kender I ham som den glade unge mand i den sid¬ste nye TDC Mobil-reklame.

Smag ham han er sjov!
”Formidabel improvisation, som var ubønhørlig skarp og smittende glad på samme tid!”
– JP Århus

”Anders Bonde er drengerøven med de kvikke bemærkninger”
– JP Århus

”Bondes optræden på scenen er fysisk stærk, han bevæger sig meget og bru¬ger et stort register på stemmen.”
– MetroXpress