Få en forrygende fest – book mobildiskotek

Vil du have sat gang i festen og dansegulvet? Så er et mobildiskotek den perfekte løsning. Her hos JB Booking har vi mere end 20 års erfaring inden for showbizz, hvor vi leverer musikere, bands, diskoteker eller hvad, I ønsker, for at sikre den bedste fest. Vi rammer en bred smag af musik og aldersgrupper, så det handler blot om, at vi vælger det rette diskotek til jeres fest. Vi har flere mobildiskoteker at vælge imellem, og de har et bredt repertoire at spille indenfor. Derfor kan vi ramme jeres stil og aldersgruppe.

Her på siden kan du læse mere om:

  • Mobildiskoteket Alpha Power med et af landets største lyd- og lysanlæg
  • Flemming Kiil til det modne publikum
  • Hvordan Diskotek Candlelight rykker ud i hele landet

Søger du et mobildiskotek Jylland? Vi holder til i Århus, men dækker naturligvis hele landet, hvis I vil booke mobildiskoteker på Sjælland eller Fyn. Brug kontaktformularen her på hjemmesiden, eller ring til os på 86 12 36 88. Du kan også maile direkte på info@jb-booking.dk.

Vælg det rette mobildiskotek

Hvilken type fest holder I, og hvem kommer med? Der er flere afgørende spørgsmål at stille sig selv, inden I vælger hvilket mobildiskotek, I vil booke. Hos JB Booking har vi flere at vælge imellem:

Vores mobildiskoteker

  • Alpha Power
  • Diskotek Candlelight
  • Flemming Kiil

Vil du være sikker på, at lyd og lys kan matche din fest? Så er Alpha Power svaret som dit mobildiskotek, da de har et af landets største lyd- og lysanlæg. Det er et stort mobilt diskotek som i løbet af deres 15 års levetid har spillet til en lang række af fester og arrangementer. Alpha Power har to DJs, som spiller meget varieret musik lige fra de hits, der er oppe i tiden til fx 50’er- og 60’er-musik.

Holder du en fest for det voksne og modne publikum? Flemming Kiil er med sin musik i særklasse det ideelle valg som dit mobildiskotek. Her får I musik, som alle kan synge med på. Flemming Kiil og Kiil Disco har været i branchen siden 1980 og ved derfor lige præcis, hvordan en rigtig fest skal køres i stilling og skiverne vendes.

Diskotek Candlelight som dit mobildiskotek – Jylland, Sjælland og Fyn

Diskotek Candlelight er et mobilt diskotek, som rykker ud i hele landet. De er en del af Candlelight Sound Production ApS og har 20 års erfaring inden for underholdningsbranchen. Dertil har de udviklet et bredt sortiment, som går lige fra techno til irsk folkemusik. Med dette mobildiskotek får du professionelle DJs og dermed de bedst mulige forudsætninger for, at humøret kommer helt i top på dansegulvet. Typisk spiller Diskotek Candlelight til alt fra halfester, byfester, i forsamlingshuse, til skolefester og meget andet, hvad enten det er i Jylland, på Sjælland eller Fyn.

Er du klar til at booke et mobildiskotek i Jylland, på Sjælland eller andre steder i landet? Så kontakt os her hos JB Booking på 86 12 36 88 eller mail info@jb-booking.dk. Du kan også bruge kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi bestræber os altid på at besvare henvendelser inden for 24 timer.