Richard Ragnvald

Vi er stolte over over at kunne præsenterer Dem for en af Danmarks mest populære dansktop solister gennem de sidste mange år, nemlig Richard Ragnvald. Siden sit store landsgennembrud i 1993 med sangen ” Tak fordi vi er venner ” har successen næsten ingen ende villet tage for den folkekære sanger fra Smilets by, Århus. Det skyldes ikke mindst en lang række, meget efterspurgte CD udgivelser op gennem 90´erne, som efterhånden har resulteret i hele 6 guldplader til Richard Ragnvald. De 6 guldtitler er ” Jeg har en drøm ” –
” Mine favoritter ” – ” Mit Stjernetegn ” – ” Hits på dansktoppen 98 ” og, senest, en dobbelt guldplade, ” Giro 413”, som er en udgivelse med diverse kunstnere.
Disse er, forhåbentligt ikke de sidste produktioner, der giver Richard Ragnvald sådanne flotte æresbevisninger.
Richard Ragnvald sendte en CD på gaden i begyndelsen af år 2001- for pladeselskabet
” Universal ”. CDén har til dato solgt ca. 20,000 eksemplarer,iIndspilningerne foregik i efteråret 2000 i Sverige, med nogle af de ypperste svenske studiemusikere, som bl.a. har stået bag flere successer/ produktioner med de svenske” Vikingarna”. Senest har Richard Ragnvald udsendt en NY CD for pladeselskabet ” Luna Records ” med titleen ” Min nummer et ” hvor Richard bl.a. synger en duet med Susanne Lana.

Richard Ragnvald har ligeledes medvirket med en sang til den meget populære film –
” Polle Fiction ”. Sangen hedder ” Livet i Snave er skabt af Gud”.
Januar 2004. udsendte Richard Ragnvald en ny CD med titlen ” En lille souvenir ”
hvor han bla. synger en duet med den gamle filmhelt Ib Mossin. Sammen synger de
melodien ” Du er min øjesten ” fra filmen Flintesønnerne. På denne flotte CD, findes også
en engelsk version af sangen ” Please Release Me.”
Richard Ragnvald har i øjeblikket travlt med at turnere over det ganske land, hvor den meget professionelle og afholdte solist, overalt hvor han optræder, nyder utrolig stor popularitet blandt sit trofaste publikum. Alle kender hans mange iørefaldende sange og hits, som der jo er en del af, og, ikke mindst, kender man ham fra de mange topplaceringer på landets dansktop hitlister, både på lokalradioerne, og i særdeleshed fra DR´s Dansktoppen, hvor Richard Ragnvald, i øvrigt, har rekorden i at være nummer 1, flest uger i træk. Det blev nemlig til 16 uger, som en sikker nummer 1, med gennembruds- hittet ” Tak fordi vi er venner ” i 1993.
Siden er det blevet til mere end 370 Placeringer på DR´s P4 Dansktoppen.
Senere kom så hittet ” Kære lille mormor” som har været, og er, én af de mest ønskede sange i Giro 413, siden den udkom i begyndelsen af 1994, og som stadig spilles næsten hver eneste søndag.
Richard Ragnvald er ligeledes et stort navn i et af vore nabo lande. Ikke mindre end
48 Topplaceringer er det blevet til på ” Dansbandstoppen ” i Norge.

Det er dog ikke kun i radioen, at man har kunnet nyde Richard Ragnvald´s dejlige sange.
De TV optrædender den populære sanger efterhånden har haft er utallige. Richard Ragnvald har optrådt på alle landsdækkende TV kanaler, med en lang række af de største hits, han har haft gennem tiderne, og han har, oven i købet, haft sit eget timelange program, med Jørgen de Mylius, på DR 1, i anledning af sit 40 års kunstnerjubilæum.

Man har endvidere kunnet opleve Richard Ragnvald i TV programmerne – ” Kender du typen ”-
” Hit med Sangen ” – ” Fangerne på fortet ” – ” Fællessang på Bakken ” – ” Dansk public -service ”, – ” Musikbutikken ”- ” Hækkenfeldt ” -” Den 6 Sans ”- De Fantastiske 5 – Top Charlie Stjerner og som noget af største man kan opleve, at blive parodieret af Linie 3.

Udover at have optrådt hundredevis af gange overalt i Danmark, er det også blevet til flere optrædender i udlandet for RICHARD RAGNVALD, bl.a. i USA, på Mallorca, i Caribien, i Thailand, på Gran Canaria, på Grønland, Færøerne, i Sverige og i Norge, hvor Richard Ragnvald optrådte ved én af Nordens største dansegallaer i Polarcentret i Tromsø – sammen med de største skandinaviske navne. Showet blev optaget af det norske TV – NRK. 1.

Richard Ragnvald udsendte i Januar 2009 en ny CD med titlen ” Sange vi husker ”
i anledning af Richard´s 50 år´s Jubilæum. Richard Ragnvald begyndte sin karriere i 1959.
kun 12 år gammel.

RICHARD RAGNVALD glæder sig til, fortsat at komme rundt i hele Danmark, på hans ”uendelige” turné, hvor publikum kan glæde sig til at møde den, altid oplagte og professionelle dansktopsolist..
Glæd dig til at møde ham, når han gæster din by eller spillested.