Kaare Norge

Han er én af landets mest kendte og anerkendte, instrumental-solister. Internationalt har han også opnået en stribe af flotte resultater. Allerede som 17-årig blev Kaare Norge elev på Musikkonservatoriet i Århus. Efter debutkoncerten sagde cellisten, professor Erling Bløndal Bengtsson : ”Hvis vi kunne give dig karakteren 16, havde vi gjort det !”.
Først og fremmest er Kaare Norge klassisk guitarist, men han er også optaget af den rytmiske musik og den spanske tradition, og spansk guitar – musik, som har givet ham et bredt publikum og fyldte koncertsale. Han er desuden kendt for at spille kompositioner på guitaren skrevet til andre instrumenter: bl.a. Bachs kompositioner for cembalo og Air.

Kaare Norge har spillet mere end 4000 koncerter i Danmark og udlandet.

17 CD’er og én dvd er det blevet til. Det har resulteret i 4 guldplader og én af platin. Kaare Norge har fået tildelt et utal af priser bl.a. Danmarks Radios Bolero-pris.
På sin seneste CD-udgivelse “Fantasia” fra 2006 har Kaare Norge været tydeligt inspireret af spanske/latinamerikanske rytmer: Første gang er det kun med helt egne kompositioner. Hans cd med J. S. Bachs Partita nr. 4 er netop udgivet i USA.