Bo Young

Bo Young har i mange år været omtalt som Jodle Birges søn. Det har Bo Young aldrig haft noget imod og har det stadig ikke. Han hylder og mindes stolt sin far, men med over 25 år som underholder har Bo Young for længst bevist, at han kan stå på egne ben.

Bo Young nyder at komme rundt og bringe smil og glæde med sin sang. Han vader ind i folk med træsko på, og evnen til at tilpasse sig stedet og publikum er Bo Youngs helt store styrke. Om det er plejehjem, bosteder, seniorklubber, privatfester eller større scener på byfester/markeder eller på danskstop/handicap eller senior-festivaler: Bo Young mestrer det hele!

Bo Young begejstrer gang på gang, når han med sit venlige, behagelige væsen, flotte stemme og store nærvær optræder med Jodle Birge hits som Rigtige Venner, Tusind røde roser, og naturligvis Tre Hvide Duer. Derudover kan publikum høre Bo Youngs fortolkninger af sange udødeliggjort af bl.a. Gustav Winckler og Elvis Presley. Naturligvis synger Bo også et par af sine egne sange, der har opnået flotte hitliste placeringer.