Bjørn & Johnny

Vi har hermed fornøjelsen at præsentere Danmarks populæreste solistpar nemlig Far & Søn – Bjørn & Johnny. De er både sammen og hver for sig, blevet til en institution og et positivt begreb indenfor showbizz, som aldrig tidligere er set lignende herhjemme.

Bjørn er jo som bekendt kapelmester i sit eget band BJØRN & OKAY, som i over 30 år har været blandt de populæreste dansktop orkestre herhjemme, med et hav af pladeudgivelser bag sig og et kæmpestort trofast publikum, som har fuldt de fire musikalske herrer år efter år ved et utal af totalt udsolgte arrangementer over det ganske land.

Johnny, som er kapelmester for sit band KANDIS, er godt på vej til at gøre sin far kunststykket efter. KANDIS er absolut topnavn i øjeblikket, når man taler om dansktopmusik herhjemme med et rekordstort pladesalg på samtlige af deres titler, hvor de har modtaget guldplader for samtlige og adskillige platin plader for det enorme store pladesalg. KANDIS oplever også i disse år en fantastisk popularitet på totalt udsolgte koncerter overalt, hvor de kommer på deres uendelige turné.

Men selv om både Bjørn og Johnny hver for sig har travlt med deres respektive orkestre, er der også tid til et supergodt musikalsk samarbejde mellem far & søn. Det startede for sjov midt i 90’erne, – hvor de begge gik med tanken om at udgive et fælles cd-album. Det blev så til en kanonplade med titlen ‘KUN FOR SJOV’, som de modtog en flot guldplade for, med et salg på over 25.000 enheder. Samtidig blev det også starten på et samarbejde hvor de to populære dansktopdrenge tager ud og underholder som solister overalt i det danske land, til de forskellige byfester, messer og lign. Der er festlig underholdning og ikke mindst mange gode hits fra BJØRN & JOHNNY.

BJØRN & JOHNNY har i den grad taget publikum med storm – for overalt hvor de optræder er der totalt udsolgt med et rekordstort publikumsbesøg gang efter gang, så derfor bliver der ofte sendt bud efter de to gæve vestjyder, som er ude at optræde sammen over 100 gange om året.

Den store succes med det første album ‘Kun for sjov’ – blev i 1997 fulgt op af endnu et album ‘Gode Ben’. Og gode ben er netop hvad Bjørn & Johnny har, også i publikums smag, for dette album blev en kæmpesucces og en suveræn nr. l på Danmarks Radios DANSKTOPPEN 1997. En utrolig flot præstation af BJØRN & JOHNNY, som helt klart vidner om deres enorme popularitet. Så glæd dig til at møde Danmarks populæreste solistpar BJØRN & JOHNNY.