Martin Dale

“Den britiske sanger, guitarist og entertainer Martin Dale er en meget dygtig og erfaren musiker, men det er hans evne til at underholde, der imponerer mest, når man oplever hans meget eftertragtede troubadour-show. Med trådløs teknologi bevæger han sig rundt mellem publikum og bruger rekvisitter, en god spand humor og masser af energi til at bryde isen.

Ud over traditionelt britisk og irsk folkemusik, har han et bredt repertoire på over 600 pop og rock favoritter fra blandt andre; The Beatles, Creedence, Robbie Williams, Queen, The Stones, U2, Springsteen, Oasis, Cat Stevens, Jason Mraz, John Denver, og, når det er passende, hans egne puplikum-venlige sange. Men idet han nærmest er en “human jukebox”, bliver mange aftener ofte improviseret omkring
gæsternes ønsker.

Med over 20 års erfaring i at spille, både solo og i forskellige bands, på både store og små spillesteder over hele Europa, har han selvtillid nok til at skabe kontakt med et hvilket som helst publikum og skabe en festlig stemning alle steder.

Alt i alt en uforglemmelig aften med musik vi alle elsker, afleveret med et stort venligt smil.”