Ivan Johnsen

Ivan Johnsen, 48 årig sanger og sangskriver, er, efter mere end 25 år på de danske landeveje, ved at være en institution i den danske musikverden. Specielt dem som har lidt kendskab til den danske countryscene, er utallige gange stødt på Ivan Johnsen, enten i bandsammenhæng med ”Jan, Ivan & Benno”, ”Roadhouse”, ”CMT’s”, ”The New Direction” eller ”Ivan Johnsen Band” eller bare alene med sin guitar.

Seneste udspil på pladefronten fra Ivan Johnsen og efterfølgeren til Ivan’s to første soloalbums på dansk, ”De store poeter” og ”I vand til halsen”, et countryalbum på engelsk med titlen ”New Direction”, kom på gaden sidste år, og sangene herfra bliver stadig spillet flittigt på radiostationer landet over.

Ivan spiller en god blanding af nye og gamle kendte countrysange, iblandet en god portion egne kompositioner. Ikke noget med playback, trommemaskine eller andre finurligheder, for som rigtige musikere siger: ”Så kunne jeg jo lige så godt være blevet discjockey. Folk har krav på den ægte vare, og den får de!!!”