The Swinging Dixies

Rockabilly, rock n’ roll & country som far kunne lide det!

Er du til fedt i håret, rock n’ roll som den lød i 50’erne samt bundsolid underholdning, så bør du opleve The Swinging Dixies.

The Swinging Dixies er en østjysk baseret rockabilly- og country-trio med et karakteristisk setup som det ofte forholdt sig i 50’erne. Jesper D. Hansen er i front på vokal og akustisk guitar. Thomas Kromann tærsker sine gamle hollowbody-spader og istemmer koret, mens Michael Kruse swinger kontrabassen.

Bandet har eksisteret i nuværende konstellation siden 2008, og før det har alle bandets medlemmer været involveret i mange andre bands og projekter; idet hvert medlem har over 20 års erfaring. Bandet har spillet over det meste af Danmark og lader sig engagere til både store og mindre gigs.

Setlisten består af alle de største klassikere fra de gode gamle dage, og tæller således kunstnere som Elvis, Johnny Cash, Chuck Berry, Dolly Parton, Eddie Cochran, Ray Charles, Bill Haley og mange flere. Derudover spiller vi også en god håndfuld af nyere pop- og rockhits, som er blevet “rockabillyfied”, så de passer til vores genre. Numre af kunstnere som Robbie Williams, Bruce Springsteen, AC/DC, Guns n’ Roses, Depeche Mode og Roxette er således også at finde i settet.

Bandet modtager konsekvent roser for sit energiske show og for evnen til at sætte gang i en fest og få folk på dansegulvet. Den alsidige setliste gør, at der altid håndplukkes de numre, der passer bedst til det konkrete arrangement. Bandet har endvidere altid en god kontakt til publikum, og der fortælles gerne en lille anekdote eller to fra scenekanten, hvis stemningen er herfor.

Bandet er i besiddelse af professionelt PA-anlæg, som kan spille selv meget store lokaler op. Bandet medbringer endvidere scene-lys.

Et show med The Swinging Dixies glemmer man sent – og der er garanti for forrygende underholdning for både øjne, ører og fødder.