KOMPAGNIET
KARSTEN M. & KOMPAGNIET spillede den første koncert, dengang en Ford Granada blev regnet for eneste standsmæssige direktør bil og den eneste light sodavand på markedet ,var en Harbo Vallas. 2 generationer og mere end 2500 koncerter senere, regnes KARSTEN M. og hans hold af super kompetente musikerer nu for at være blandt Danmarks mest erfarne og underholdende. Med et uendeligt repertoire med numre af bl.a. Kim Larsen, Bryan Adams, Poul Krebs, Dodo and the Dodos, U2, Jason Mraz, Medina, Rozacino, Thomas Helmig, Otto Brandenburg, John Mogensen, Big Fat Snake – ja selv gode gamle Kjeld and the Donkys – og en underholdningskraft der når helt ind under
huden på selv den mest fordomsfulde “kjøwenhawner”, er KOMPAGNIET altid garant for en fest med mindst 200 km/t.
KOMPAGNIET er kendt for at skabe fest, for både unge på 18 og voksne på 80.
KARSTEN MATIHASEN: Forsanger og guitarist med vestjyske aner – Med en fantastisk sprød og velslebet stemme, der gaber over alt fra rock n ́ roll, pop, ballader over country – kombineret med en bund solid rytme guitar, er han det natulige omdrejningspunkt for festen. Med sin vestjyske humor og øje for detaljer, sørger Karsten for at trafikken på dansegulvet forløber efter musik – politiets regler – INGEN går fri.
KENNETH CLAUSEN: Bassist og korsanger – pædagog af gerning og vestjyde af sind. Sikre en solid bas der sammen trommerne holder lokomotivet på sporet. Indeholder en uendelig støm af kvikke bemærkninger – og når Karsten synger for, er det Kenneth der sikre en yderst velklingende 2. stemme på en stor del af sangene.
MIKKEL FARSØ: Trioens mindstemand – ham med de sjove påfund og skøre indslag, Mikkel har tidligere fungeret som
selvtillids coach for Justin Bieber. Mikkel Farsø er en gudsbenådet musiker og ildsjæl – og med den flamme holder han humøret højt – og lokomotivet på sporet. Rent musikalsk på både trommerne men også når han stemmer I med en velanlagt 3. Stemme.
KARSTEN M. & KOMPAGNIET: Er topprofessionel underholdning med kant og charme. Rost for den musikalske formåen, velvalgte sange,go lyd og evnen til at gå under huden på publikum. KOMPAGNIET kan også bookes som band.