Rene Frantz

Mit Motto : Spilder ikke tiden, men spiller “næsten” hele tiden..

Jeg har 30 år på bagen som aktiv musiker, og har bl.a. spillet 10 år i danseorkestret Casino Danseband, hvormed Jeg har spillet til diverse halballer, byfester, enkeballer og meget andet.

Nogle af mine kendetegn er : Diskret optræden, afdæmpet dinner musik i passende styrke så man kan tale sammen, næsten ingen pauser, samt et bredt og alsidigt repertoire indenfor dansemusik tilpasset den enkelte fest.

Jeg spiller bla.; Dansktop, Tresser, Country, Bamse, Kim Larsen, Lilholt, Smokie, Rasmus Seebach, lidt gammel disco alla “Hands up” og meget meget mere. Kort sagt et stort bredt repertoire, hvor jeg prøver at tilgodese alle i selskabet.

Ind imellem kommer “Esmaralda” på maven (min guitar), og så spiller jeg et par Shadows numre, eller noget blandt guitar musik under spisningen.

Ved hjælp af moderne teknik, får man fornemmelsen af et helt orkester. Jeg har et moderne anlæg, som både har en god sound, er blidt og behageligt at høre på, og som kan spille både på små & større steder. Dog kræves der en plads på minimum.: Bredde 2m x Længde 4m.

Jeg ankommer altid i god tid. Mindst 2 timer før et arrangement, og er altid nobelt påklædt under optræden.