Alpha Power

Book diskotek Alpha Power. Et erfarent og efterspurgt mobilt diskotek, der har eksisteret i godt 20 år. I de forløbne år, har de spillet, samt leveret lyd og lys overalt i Danmark til alt, stort som småt, indenfor klubfester, skolefester, forsamlingshuse, kroballer, teltballer, halballer, byfester, sommerfester, havnefester, markedsfester, julefrokoster, firmafester, konferencer, kongresser, privatfester, samt forskellige arrangementer med karaoke Sing – a – long. De har også deltaget i en del modeshows hvor de har sammensat musikken så den passer til hver enkelt indgang. De har leveret lyd og lys samt musik til en del udendørs arrangementer som karneval og forskellige træf.

 

Diskotek Alpha Power har spillet sammen med ca. 100 danske og udenlandske bands/orkestre ingen nævnt ingen glemt, til rockkoncerter, halballer, teltballer, firmafester o.lign., som diskotek før, under og efter koncerten.

 

Diskotek Alpha Power er kort sagt et erfarent og efterspurgt mobil diskotek, der har en seriøs og professionel indstilling til alle arrangementer, samt et stort og alsidigt mobilt diskotek der hele tiden udvikler sig. De har en løsning til alle arrangementer med 50 – 10000 gæster i alle pris klasser, uanset arrangementets art og varighed, samt tidspunkt og hvor i landet festen afholdes.