Book alt fra musik til foredrag ved kompetent bookingbureau

Er du på udkig efter et professionelt bookingbureau med bredt netværk og et stort udvalg af kunstnere og navne inden for alle genrer? Her hos JB Booking får du ikke blot et kompetent bookingbureau med over to årtiers erfaring inden for musik booking. Vi kan også levere underholdning som fx stand-up og foredragsholdere til både private og erhverv.

Her på siden kan du læse mere om:

• Hvordan vi er et bookingbureau med speciale i musik booking
• Hvad du får, når du vælger os som dit bookingbureau

Vil du samarbejde med et bookingbureau, som kan levere den perfekte underholdning til netop dit arrangement til en konkurrencedygtig pris? Så udfyld kontaktformularen her på siden eller send en mail til info@jb-booking.dk. Du er også velkommen til at ringe på 86 12 36 88.

Søger du det bedste bookingbureau til musik booking?

Har du behov for den helt rigtige live musik til dit arrangement, eller ønsker du måske at booke et mobildiskotek, er vi det optimale bookingbureau at vælge. Vi har nemlig en omfattende ekspertise inden for musik booking i hele landet. Derfor kan vi med garanti levere musikalsk underholdning, som er skræddersyet til dit arrangement og ikke mindst dit budget.

Søger du inspiration, kan du finde et bredt udvalg af kunstnere her på siden. Disse er fx:

• Kendte artister som fx Birthe Kjær, Brdr. Olsen og Stig Rossen
• En lang række af de bedste guitarister og festmusikere eller danseorkestre
• Velspillende country bands og jazz orkestre eller solister
• Nogle af landets absolut bedste jam bands og kopibands som fx Die Herren og John Mogensen Live

Disse er blot nogle af de muligheder, du har, når du vælger at lade vores bookingbureau stå for den musikalske underholdning til dit arrangement.

Vælg et bookingbureau med bredt netværk og udvalg

Står du for underholdningen til en firmafest, er du booker på et spillested eller leder du måske efter live musik til et bryllup eller en rund fødselsdag? I alle tilfælde kan vi hjælpe dig med at afdække din behov og sikre en god aftale. Som bookingbureau har vi nemlig erfaring med alt fra slotskoncerter, festivaler og spillesteder til firmafester, fødselsdage og bryllupper.

Som en følge af vores erfaring har vores bookingbureau et stærkt netværk ind i alle dele af den danske underholdningsbranche. Det betyder, at vi kan formidle aftaler med nogle af landets allerbedste artister inden for alt fra festmusik til stand-up. Vælger du os som dit bookingbureau kan vi ydermere formidle aftaler med flere udenlandske kunstnere.

Er vi det rette bookingbureau for dig?

Uanset om du allerede går efter en specifik kunstner, eller om du stadig er i en tidlig fase af planlægningen af dit arrangement, kan vi hjælpe. Ved at trække på vores store ekspertise og mange års erfaring som bookingbureau, kan vi først og fremmest hjælpe dig med at afdække, hvilken type underholdning og evt. hvilken artist, der matcher dine behov.

Overvejer du, om vi skal være dit bookingbureau, er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder. Sender du en mail til info@jb-booking.dk eller en forespørgsel via hjemmesiden, vender vi oftest tilbage inden for to hverdage. Du kan også vælge at ringe på 86 12 36 88. Har du behov for det, tager vi gerne et uforpligtende møde.