Volf Band

Volf Band – ikke ”bare” et band

90% overskud – 10% selvironi – og 100% gang i den

Volf Band er efterhånden ikke længere bare et band, men en institution i dansk underholdning.
Listen er lang, men værd at nævne er, at Volf Band i 2005 indtog 3. pladsen i TV2 programmet ”Scenen Er Din” ud af 2000 deltagere i Voksensang.
I 2006 opnåede de 5 uger på Dansk Toppen i DR og i marts måned 2007, toppede de hitlisten med en 1. plads på TV2´s Top Charlie med nummeret ”Det Er Morgen”.
Siden har de hærget de fleste af de danske lokalstationers hitlister med selv samme nummer.
2 single ud-spil blev det til i året 2011, – men ”Hej Skat” i forsommeren og med julesinglen ”Endelig Jul Igen” – udgivet i november 2011. I 2012 udkom Volfs 5 solo-album ”Ramt”,
og i december 2012 fik Henrik Volf det blå stempel af DR/P4´s playlisteudvalg, og sangen “Du Kan Få Mig” blev sat i rotation på DR P4.

Skal opleves live og aldeles

Hitlister, radio og tv optræden har rykket hårdt i det midtjyske band de sidste par år, men alt dette er kun en genvej til det egentlige; Live on stage.
Har du været til en koncert med Volf Band, så ved du, hvad der tales om.
Volf Band står for noget at det ypperste inden for dansk underholdning. med et show, der i den grad rammer en bredde, som sjældent er set i dansk show buisness, formår Volf Band at fange alt, hvad der kan krybe og gå af teenagere, lærlinge, nygifte, førstegangsfødende, tillidsmænd, direktører, de lidt grå og de fleste af de pensionister, der stadig findes i danmark.
har du været til volf band koncert, så ved du, at de er der alle sammen.
Lige fra den lyttende skare til det hoppende menneskehav, som altid præger en koncert med Volf Band