Stagebreakers

Stagebreakers – Eksklusiv musik til en hver fest

Stagebreakers leverer et professionelt sceneshow i særklasse, der kommer langt ud over scenekanten. Hver gang.
Det gør det, fordi musikerne i Stagebreakers er trænede performere, der bla. har spillet og turneret med kunstnere som Sanne Salomonsen, Medina, Nick & Jay, orkestret fra X-faktor på DR, Back To Back og mange flere.
Se videoen, og bedøm selv!
Stagebreakers sætter en stor ære i at levere det rette show til den rette fest. Bandet spiller med avancerede backtracks, der giver en eksklusiv lydoplevelse både i festlokalet og på den store scene. Derudover gør Stagebreakers en dyd ud af punktlighed og imødekommenhed, så den enkelte kunde altid føler sig i sikre hænder.
Stagebreakers kan bookes i flere forskellige konstellationer, men benytter udelukkende landets dygtigste musikere.
•    Trio: Dette er bandets mest solgte opstilling, fordi man som kunde allerede her er sikret tårnhøj kvalitet, energi og et stilsikkert sceneshow.

•    Kvartet: Stagebreakers’ grundopsætning, men med en ekstra sanger/sangerinde, der giver muligheden for duetter og diversitet, foruden et større sceneshow – absolut anbefalelsesværdigt til de ekstra festsultne.

•    Kvintet eller sekstet: Stagebreakers kan ydermere udvides med en blæsergruppe, korpiger, en saxofonist, percussion – eller med en Thomas Helmig, Sanne Salomonsen, Bryan Adams eller Robbie Williams- sanger. Denne store opsætning er lig med et brag af energi og stemning, der især kan anbefales til de helt store fimafester