Montana Band

Skal der levende musik til festen og skal der så mange ud på dansegulvet som muligt, er MONTANABAND den ideelle løsning.

Ingen andre formår at spille så bredt et repertoire, med så flot et koncert-setup, uden det koster en herregård! MONTANA er som udgangspunkt en trio, men orkesteret kan sammensættes i konstellationer fra 2 – 7 personer. Prisniveau 8.000-34.000 kr. Montana tilpasser sig altid den enkelte fest, dens publikum og aldersgruppe – og har ikke en fast sætliste, men derimod 500+ numre at vælge imellem – fra Liva Weel til Ed Sheeran …Fra Alle Sømænd til Uptown Funk.

 

MONTANABAND leverer musik og underholdning i op til otte-ni timer. Startende med dæmpet hyggemusik og smukke sangnumre under middagen, akkompagnement til sange og festlige indslag/revy, efterfulgt af et hæsblæsende show til dansen, hvor ALLE kommer på gulvet. Om det er musik fra GREASE, ABBA, AC/DC, QUEEN, Melodi Grand Prix, 80erne eller de nyeste hits, bliver alt leveret med energi og spilleglæde – kort sagt: MONTANABAND kommer ud over scenekanten!

 

Har arrangør eller publikum specielle ønsker/opfordringer, bliver disse naturligvis spillet – og med samme engagement. Lydniveauet er i øvrigt efter arrangørs anvisninger. MONTANABAND har eksisteret som professionelt partyband siden 1985 og været backingband for kunstnere som irske Johnny Logan, Grandprix-koryfæerne Kirsten & Søren, Elvis’ sanggruppe The Jordanaires, ex-Beatlen Tony Sheridan, Johnny & the Hurricanes, Lecia (LABAN) og Tina Siel m.fl. Orkesteret har turneret i hele Europa og har bl.a. været Folketingets husorkester i en årrække.