Hell Friis Over Band

Hell Friis Over Band er et 4-mands-orkester med base i Århus og med speciale i dansevenligt rocket livemusik til festivaller, byfester, julefrokoster, bryllupper, fødselsdage og firmafester.

Hell Friis Over Band har eksisteret siden 2009 og har spillet langt over 100 jobs lige fra små intime og hyggelige bryllupper over firmajobs til store festivalscener med flere tusinde publikummer. Hver gang formår bandet at tilpasse sig lige netop denne pågældende aftens publikum og spille, som var det sidste gang de var på scenen. Alle 4 medlemmer har fuldtidsjobs ved siden musikken, så hver gang bandet mødes, så er det også en fest og et afbræk fra hverdagen for dem – og det mærkes. Hell Friis Over Band er således altid en del af festen, og du kan som arrangør være helt sikker på, at du her har et band, som har glædet sig til aftenen, og som derfor giver sig 110 %.

I forgrunden for Hell Friis Over Band står Ole Hell på lead-guitar og kor og Jacob Friis på sang, akustisk guitar og rytmeguitar. Jacob Friis’ sprøde vokal giver ofte anledning til beundrende kommentarer og ros fra publikum, og mange gange er Jacob blevet opfordret til at stille op i diverse talentprogrammer som X-Factor og Scenen er Din. Han har indtil videre formået at stå imod presset, men måske 2018/19 bliver året, hvor han bliver overtalt til at melde sig til at blive en del af det store TV-maskineri og prøve sit talent af…?

De to frontfigurer Ole Hell og Jacob Friis bakkes op af en slagkraftig og solid rytmegruppe bestående af Mikkel Hollænder Jensen på bas og kor og Carsten Gløvermose Nielsen på trommer.