Fame Band

FAME band er et af landets mest efterspurgte party orkestre med masser af arrangementer på samvittigheden. FAME band er flittigt benyttet til arrangementer som halfester, byfester, firmafester, festivaller, havnefester, idrætsfester, julefrokoster, og div. private arrangementer som fødselsdage, bryllupper osv. samt rundt på landets spillesteder.

FAME band har mange faste arrangører der booker bandet igen og igen, på grund af sikkerheden for at arrangementet hver gang bliver en succes. Publikum sikres en fantastisk oplevelse med alle de 70èr disko hits, 80èr hits og aktuelle radiohits, der gør at stemningen når de vildeste højder.

FAME bands store erfaring og repertoire gør at bandet har en veludviklet fornemmelse for at lave festen så den hver gang passer til publikummet. Bandets musikalitet gør at selv om publikum oplever glæden og trygheden ved alle de kendte numre, overraskes man alligevel ved at ”Nå, Det var da en fed måde at spille det nummer på”.

De 5 medlemmer leverer hvert eneste nummer med en energi og spilleglæde, der når ud i de fjerneste hjørner, som ikke kan undgå at smitte alle. Bandet optræder gerne i kostumer der passer til musikgenren, hvilket der er med til at give stemningen og den totale oplevelse et ekstra løft. Bandet spiller alle de arrangementer årligt, der er muligt, af den simple grund at de 5 medlemmer elsker det og ikke kan lade være. De ser det som deres fornemmeste opgave at være med til at lave hvert arrangement til den oplevelse (og gerne mere til) som publikum og arrangør har set frem til. Der garanteres et brag af en fest fra første til sidste tone. En aften med FAME band er garanti for at de danseglade bliver trætte i benene. De sangglade er er hæse længe efter og de øvrige har mulighed for blot at nyde glad – professionelt – veludført musik.