DRENGE PÅ TUR
DRENGE PÅ TUR – er et fest fyrværkeri af hits fra før og nu. Med sange fra f.eks. John Mogensen, Bamse, Thomas Helmig,Gasolin, Kim Larsen, Tøsedrengene, Rocazino, Bryan Adams, Rasmus Seebach, Prince,Danseorkestret m.fl., er der i den grad lagt op til en aften med ALT DET dit publikum ELSKER at danse til og ikke mindst skkkkrrrrååållleeee med på!
Med DRENGE PÅ TUR – er du garanteret masser af erfaring på scenen, professionel optræden, go ́ energi der smitter af på publikum og ikke mindst en perlerække af store hits de fleste kan synge med på, hvad enten det er de unge på 18 eller voksne på 80.
DRENGE PÅ TUR – er et partyband med succes, fordi vi tilpasser os festen. Om det er byfest, marked, halbal, MC/Bil
– træf,bryllup, firmafest, tyrolerfest –ja enhver fest – så tilpasser vi os og skaber gode rammer.
DRENGE PÅ TUR er sammensat af kompetente og erfarne musikere – vores repertoire er BREDT – og derfor kan vi feste med de unge på 18 og voksne på 80.
DRENGE PÅ TUR – består af 4 erfarne musikere. Karsten Mathiasen (guitar + vokal) har siden 1993 har spillet over 3000 arrangementer, store som små, dels som solist – og i duo/trio/band sammenhænge. Mikkel Farsø (trommer + kor) har turneret land og rige rundt med bl.a. Rockbandet DK, Kopibandet DK og er desuden at finde hos PETER OG DE ANDRE KOPIER som afløserpå trommerne. Mads Degn (Lead guitar og svedige soloer) evner alt fra rock, diner og teaterforestillinger. Jens Sørensen (Bas +kor) har over de sidste årtier slidt sine dansesko tynde med bl.a. Peter Vildmand, Tees, Nuns With Guns og som freelance bassist og ”back vocal” på diverse projekter.
DRENGE PÅ TUR – kan tilbyde alt fra små set -ups til hel aftens arrangementer, hvor vi samarbejder med f.eks. en DJ. Altid passende mængde lyd og lys – baseret på DIT arrangement.
DRENGE PÅ TUR rådet over eget PA/Lys til ca. 1500 mennesker.