Mike Andersen

En af Danmarks stærkeste stemmer og bedste guitarister, Mike Andersen, tager på turné med sin musik helt alene. Han møder op foran publikum med en akustisk guitar, personlige fortællinger og sin stemme. Det er ærligt, råt og upoleret!

Mike Andersen har udgivet syv album med band men har aldrig turdet stå helt på egen ben.

Mike Andersen præsenterer sine egne sange fra den kommende udgivelse ”One Million Miles” i ubarberede versioner og fortæller: “Jeg har altid stræbt efter at lave sange som kan holde til at blive fremført af bare mig selv og en guitar. Alligevel har jeg aldrig udgivet eller spillet dem live på den måde. Det er så på tide nu.”

Når Mike Andersen tager ud på turné med sangene fra det nye album ”One Million Miles”, så er det både med de nyskrevne sange og nogle af hans gamle kendinge i mere nøgne udgaver. Samtidig vil han fortælle om både sangene og sit liv undervejs. “Jeg har delt meget i mine tekster men har ikke tidligere stået og talt om mit liv.”

Mike Andersen er en mand, der har mange mil i støvlerne og har mange flere mil foran sig. Han har på ingen måder planer om at droppe sit band og glæder sig dog i første omgang til solokoncerterne.
“Jeg er blevet helt vild med det rum af intensitet, som jeg oplever, når jeg er alene med publikum.”