Kasper Buch

Kasper Buch er allerede blevet budt op på de ind- og udlandske scener, det overrasker ikke de fleste at Tønder festival har haft stor indflydelse på Kasper’s opvækst da han selv stammer fra Tønder.

 

Kasper Buch står bag hele 6 single udgivelser, 1 fuldlængde album, samt single udgivelsen ’Point This Ship’, som gik i rotation på den landsdækkende radiokanal DR P4 Play på Danmarks Radio.

 

En del omtale i aviser, TV2 Syd, DR P4, DR P5, Globus Guld, det tidligere Radio 24/7 og Radio LOUD, har lagt noget af vejen for at musikken har kunne finde vej ud til mange af Kasper’s lyttere og følgere den dag idag.

 

Kasper Buch har af flere omgange lagt Nr. 1 på diverse playlister på mange af landets radiostationer, med bl.a udtalelser fra nogle af landets førende radioværter.

 

Alex Nyborg Madsen fra DR P5 citerer;  “Kasper Buch – ikke helt uden evner”.

DR P4 Syd citerer; “‘Point This Ship’ – dejligt nummer!”

Spil Dansk citerer; “Tag med Kasper Buch, det er ærligt og inderligt fængende på en nærværende måde”

Andrew Jensen fra DR P4 Play: “Ny dansk sangskriver på vej frem”

Radio LOUD citerer; “Dejligt iørefaldende musik”.

LOFTSkammer anmelder; “Et stærkt og samtidigt fragilt, inderligt vokaludtryk, der skaber et interessant spændingsfelt i den meget melodiøse komposition”

 

Med lidt over 200 koncerter fordelt i hele landet, er Kasper Buch idag et velkendt navn på den danske musikscene. Kasper debuterede blandt andet på Færøerne for første gang i 2020.

 

I 2019 modtog Kasper Buch, “Noldes Nabo’s” musiklegat for sin musikalske præstation.

 

Kasper har blandt andet spillet support for Sylvester Larsen (DK), Signe Svendsen (DK), På Slaget 12 (DK) og Anthony da Costa (USA).