Shubi

Fed rock spillet med Tryk På, både for Kære Lone og Sand Hans, som får sig en Rom & Cola
( Nam Nam !) et sted i Danmark… For Den Røde Tråd hele vejen igennem, fra Sorgenfri til Costa Kalundborg, er Shu-Bi-Duas udødelige klassikere !

SHUBI er Danmarks nye Shu-Bi-Dua hyldestorkester.

Repertoiret hentes hovedsageligt fra “Shubbernes” storhedstid op igennem 1970’erne,
dog med enkelte afstikkere til 80’erne og 90’erne.

Bandet spiller et bredt udsnit af både de kendte og knap så kendte sange, lige fra de tidlige rock’n’roll-numre til de sofistikerede popsange.

Musikken spilles med energi, nerve og kærlighed til originalerne samtidig med, at SHUBI.DK fører de gamle sange ind i det nye årtusind – de leverer en live-sound, som nænsomt blander lyden af 70’erne med lyden af i dag.

SHUBI er kompetente og engageret, og bandet gør en dyd ud af gengive detaljerne i de originale arrangementer og genskabe de klangflader, som var med til at gøre Shu-Bi-Dua så folkelige og langtidsholdbare: de helt rigtige guitar-licks affyres uden rysten på hænderne; de leveres på en sprød bund af trommer, bas og keys, alt imens forsangerens varme, runde og maskuline bas-røst solidt bakkes op af de øvrige musikeres luftige og kordrenge-agtige englestemmer!

Så find kiks, dansesko og lommetørklæder frem, varm op til fest og fællessang og tag med SHUBI  på en nostalgisk, musikalsk stjernefart af de bedste!