Robbie.dk

Robbie.dk “Back 4 good Tour”

Med over 300 koncerter bag sig har et af landets absolut førende jambands Robbie.dk fundet sammen igen, med den oprindelige besætning, som blev landskendt for at være Danmarks mest “festlige orkester”
Det er stadig Søren Haugaard Pedersen som vil være RW “For one Night”, hvor hans vokal ligger så tæt op ad Robbie Williams, at det er svært at høre forskel.

”Når Robbie giver sig fuldt ud, er det som at stå på scenen med Robbie himself. Forsangeren Søren Haugaard Pedersen er en fænomenal sanger og entertainer.” – kulisselageret, marts 2005.

Omvendt er Robbie.dk nok det nærmeste I kan komme på den kontroversielle popstjerne, Kort og godt garanterer Robbie en forrygende, forførende, charmerende “Singin´when you´re winning”-koncert, med en selvironisk udstråling, ligesom Robbie Williams selv.
Robbie.dk har siden 2002 spillet over 300 koncerter og der er allerede planlagt yderligere  koncerter i 2010.

Robbie  spiller naturligvis alle de store hits fra Robbie Williams’ plader
– fra Angels, Rock DJ og Feel til Tripping, Advertising Space til nye sange som You know me og Bodies!!!!

I de forgangne år har Robbie.dk blandet andet spillet på en del af landets større festivaler og udendørskoncerter, samt på større og mindre spillesteder, caféer og natklubber, primært i Danmark, Heriblandt som et af de eneste jambands på TRAIN i Aarhus, men også i Sverige og på Færøerne.