Bomles Venner

Danmarks Hyggeligste og ældste Bamse-kopiband!

Bomles Venner er et fokuseret og velspillende konceptband med repertoiret fast forankret i de mange hits, som Bamses Venner gennem tiden har begavet den danske sangskat med. Orkestret gør en dyd af at komme så tæt på originalerne som muligt.

Bomles Venner er dedikeret til det kendte og elskede Bamse repertoire, forsangeren har samme figur og ikke mindst lyder som Flemming Bamse Jørgensen, hvilket bidrager til en virkelig autentisk gengivelse af de kendte sange når de tager os en tur ned af Vimmersvej for at besøge Louise Bente Knud og mange flere. Bandet gør en dyd ud af detaljer, både hvad angår lyd intrumentering og fremførelse i de gennemarbejdede arrangementer.

Bomles Venner har spillet på festivaler, Open Air og byfester i hele landet, det har givet bandet god erfaring med at spille til både store og små fester . Med Bomles Venner er der garanteret fællessang og god stemning!

Bomles Venner & The Horsens Horns
Til køb af blæsersektion
På mange af de originale indspilninger med Bamses Venner er der ofte benyttet blæsere for at give musikken ekstra dybde og flere nuancer. Med The Horsens Horns (trompet, saxofon, trombone) tilføres ikke alene mere dybde og fylde – med blæsersektionen opnås i høj grad et endnu mere autentisk lydbillede i forhold til de originale arrangementer. Der er altid ekstra fest både på og foran scenen, når The Horsens Horns blæser igennem!