The Bats

The Bats er fire dygtige og erfarne musikere, der udstråler et musikalsk overskud og ægte spilleglæde. The Bats mestrer kunsten at underholde og præsenterer musikken med en sans for timing og et flow, der skaber en stemning, der kan samle både det modne og det unge publikum til en fest, de ikke vil hjem fra.

Er du vild med at danse til det go’e gamle pop før og det nyeste nye, spiller The Bats toppen af poppen og hits, som alle kender – Rock’n’ roll fra 50`erne, pop, rock og motown-soulmusic fra
the swinging sixtees, discohits og dansktopschlagere fra 70’erne.
80’er musikken er tilbage med fuld power og The Bats spiller de absolut bedste danske og internationale hits fra både 80’erne, 90’erne og frem til i dag, hvor The Bats har stor succes med at spille de nyeste nye hits.

Når The Bats er på scenen, er der check på den musikalske underholdning og publikum kan se frem til at høre den musik, de forventer, lidt til og nogle små overraskelser, alt sammen spillet med et musikalsk udtryk, der byder på livemusik, når det er bedst og en musikalsk oplevelse, der gør indtryk.