Festmaskinen

Festmaskinen er et af landets mest anerkendte backingbands. Et kollektiv af højt estimerede og dygtige musikere, der med stor musikalitet, nerve og stilistisk sikkerhed, backer enhversolist.


Orkesteret er med sine 15 år på bagen og sit samspil med landets største solister – der favner navne i spændet fra Peter Belli til Tina Dickow, fra Michael Bundesen til Rasmus Seebach og fra Birthe Kjær til Nik & Jay – et af landets mest veletablerede backingbands.

Festmaskinen har en unik evne til, med deres åbenlyse passion for musikken, utrættelige energi på scenen og snorlige professionalisme, at skabe en synlig og hørbar kemi mellem artist og band. En energi og varme, som rækker ud, løfter og smitter af på publikum.
Men Festmaskinen er mere end et professionelt backingband. Det er også et liveband, der tager sagen i egen hånd og trækker fuldt dansegulv med et bredt repertoire af egne coverversioner.

At Festmaskinen spiller backing på Rasmus Seebachs liveudgivelse af ”Du’ det dejligste”, optaget live i Royal Arena foran 13.000 gæster, og at bandets blæsergruppe ”The RustyTrombones” turnerer fast med Lukas Graham, er blot et lille kuriosum.