Ivan Johnsen Band

I mere end 30 år har sangeren/sangskriveren Ivan Johnsen spillet de danske landeveje tynde. Enten sammen med diverse bands, ”Jan, Ivan & Benno”, ”Roadhouse”, ”CMT’s” eller de seneste 10 år ”Ivan Johnsen Band”, eller som solist alene med sin akustiske guitar.

På pladefronten har Ivan udgivet 7 albums. De første 3 i årene 1988-1995 sammen med tidligere bands og siden 1998 har han udgivet 4 soloalbums. De første to var pop/rock/country albums på dansk og de to seneste er engelsksprogede country-albums. Alle fire udelukkende med egne kompositioner, bortset fra en enkelt sang, hvor Ivan har sat dansk tekst til en John Hiatt sang. Det seneste album, ”Victory Boulevard” fra 2008, blev indspillet i Los Angeles hos Grammy Award Winning producer og guitarist Pete Anderson, som i 15 år var guitarist og producer for en af de allerstørste amerikanske stjerner Dwight Yoakam. Dette album blev i 2009 nomineret til ”Årets Danske Countryalbum” på ”Danish Music Awards – Folk 2009”.

Ivan Johnsen Band består i dag af:

Ivan Johnsen: Leadvokal og akustisk guitar
Bent Warny: Guitar og kor
Ida Gormsen: Bas og kor
Claus Daugaard: Trommer

Bandet spiller en god blanding af traditionel country og den nyere lidt mere rockede countrystil. Masser af Ivan Johnsens egne sange blandet med klassikere og nyere countryhits. Hvor mange countrybands går mere op i countrydress, steelguitar og lignende, så er der her tale om unikke musikere, som alle har meget høj klasse og sætter det musikalske i højsædet. Publikum får en sublim musikalsk oplevelse, krydret med flerstemmigt sang af meget høj karat.