Rene Franz

Dinner & Dans

Har 20 år på bagen som aktiv musiker, og har bl.a. spillet 10 år i danseorkestret Casino Danseband, hvormed han har spillet til diverse halballer, byfester, enkeballer og meget andet. Renè Franz er netop nu pladeaktuel med soloalbum nr. 3. Med titlen ‘Skandinaviske Perler’, en rigtig dansktop cd.

Renè Franz leverer afdæmpet dinèrmusik, samt et bredt og alsidigt repertoire inden for dansemusik. Han svinger rundt mellem dansktop, tresser og countrymusik, og ved hjælp af moderne teknik, får man fornemmelsen af et helt orkester. For at krydre tilværelsen lidt, tager han ind imellem Esmaralda på maven (hans guitar), og giver et par shadows numre etc. Når Renè Franz spiller op, kan man ikke undgå at se og høre at han tager sit musikjob alvorligt.

Renè Franz har et moderne anlæg som både har en god sound, er blødt og behageligt at høre på, og kan spille både på små, samt store steder. Dog kræves der en plads på min.: Bredde 2m x Længde 3m. Renè Franz ankommer altid i god tid. Min. 2 timer før et arrangement, og er altid nobelt påklædt.