DMP Band

DMP BAND – snart 20 år på de danske scener…… det er ægte pågående underholdning, når det er bedst. Referencelisten er lang – meget lang. Byfester, festivals, firmafester, spillesteder, cafeer, pubs, bryllupper osv.

DMP BAND er funderet i spilleglæde – 2 akustiske guitarer og trommer – vokal og let korvokal… den ene guitar byttes ud med en bas og slutteligt får hele festen et skud af energi når de akustiske instrumenter erstattes af el-guitarer med fuld fart på “Johnny B. Goode”, “Sweet Home Alabama” og “Proud Mary”… Det er Dodo and the Dodos, Rocazino, Helmig, Gasolin, Bryan Adams, Sys Bjerre, Jason Mraz – ja selv Otto Brandenburg og Medina… Der er musik for dem på 18 – og dem på 80 – alt sammen håndplukket ud af et repertoire på 300 sange fra de sidste 5 årtier – ene og alene for at give publikum det de kommer for nemlig charmerende – levende – ægte og nærværende musikalsk underholdning.

DMP BAND er topprofesionel underholdning der når helt ud over scenekanten – ganske enkelt fordi vi elsker musikken og ikke kan lade være.

DMP BAND skal opleves LIVE…