Djursland Spillemænd

Djursland Spillemænd startede i 1974 og kan således slutte sig til den eksklusive del af den danske rockscene, der har kunnet fejre 40års jubilæum i branchen.

Det musikalske koncept er nu som dengang keltisk inspireret folk-rock med egne rock-numre og unikke fortolkninger fra den danske sangskat.

Bandet kalder selv musikken for ”Celtic-Americana” og denne coktail gør, at Djursland Spillemænd stadig er et suverænt liveband med masser af spilleglæde og energi.

Djursland Spillemænd blev for alvor landskendte, da bandet medvirkede på den første Christiania plade med slagsangen “Christianitter, Jydske knejte”og siden da har bandet ikke kigget sig tilbage, men spillet overalt i landet på musikhuse, festivaler, TV, radio, osv.

Med en ny besætning og et fornyet repertoire er bandet klar til at fortsætte deres ”Never ending tour” med den forrygende blanding af egne rocknumre og keltisk inspireret folk-rock,(læs:celtic-americana) , der altid har kendetegnet Djursland Spillemænd.Djursland Spillemænd.

Helge Sørensen: lead-vocal, el og acc. Guitar, mandolin
Dave Glowasky: Violin
Carsten Sørensen: Bas, vocal
Mette Damiri: vocal
Nikolaj Banke: Trommer
Rasmus Stenholm: Hammond B3

DISCOGRAFI:
2015: “Different people in a different time”, Flying heart records
2014: ”Nu er dagen fuld af sang”, Jeppe Aakjær sange, Flying heart records
2011: ”Stay with me tonight”, Flying heart records
1991: ”Country,blues og en gammel dansk”, Olufsen records
1979: ”Land og Rock”, genlp 113
1977: ”Christiania-pladen”, Sony records
1976: ”Djursland Spillemænd”, genlp 102