Kim & Hallo

På 20 år har KIM & HALLO opnået status som et af landets mest alsidige danseorkester. Vi er derfor meget stolte af, at kunne præsentere dette flagskib på den danske popscene. Vi kan faktisk undvære den sædvanlige opremsning af pladeudgivelser, hits, TV-shows og de store begivenheder de 5 “hallo´er” har været med i og konstatere, at antallet af orkestre med den kaliber er sparsom i Danmark/Skandinavien.

På livesiden lægger Kim og Hallo på show, analyserende og intuitiv repertoirevalg, publikumskontakt og ikke mindst at spille på “rigtige” instrumenter. Her ser du en sjælden spilleglæde og 4 leadvokaler sikrer afveksling ligesom guitarer, bas og harmonika konstant bytter plads hos orkestermedlemmerne. KIM & HALLO`s repertoire spænder vidt. Internationale hits, Rock n´Roll, Country, Dansband hits, ( kort sagt: “Alt fra Techno til Dansk-/ Svensktop”) serveret med glimt i øjet, har gjort dem meget efterspurgt til firmafester, festivaler, halballer (bl.a. dansegalla med Bamses Venner, Sweethearts, Vikingarna, Thorleifs mv.). KIM & HALLO er også det foretrukne koncept-orkester, når de største dansktopsolister skal backes op på livescenen eller på TV.

KIM & HALLO har også erfaret, hvad der er sket med dansband publikummet  de seneste år. Tiderne skifter og det har KIM & HALLO fulgt op på efter den seneste CD-release. De nye elementer i tiden har nødvendiggjort en holdningsændring hos orkestrene og koncertarrangørerne. Her er KIM & HALLO  foregangsorkester for en ny generation af dansebands i Danmark. Publikum skal have oplevelser med hjem og disse oplevelser skabes bl.a. ved en eksplosion af dynamik, show og power, der hele tiden er tilpasset arrangementets behov og publikums musiksmag. Det er defor store krav, orkestrets 5 medlemmer stiller sig selv, hvis eneste lighed er, at de alle er forskellige og har kæmpe ambitioner i enhver retning!

Derfor er KIM & HALLO et af de få orkester lige nu, der kan tilføre “den danske folklore” nerve og power. Så glæd Jer!

Kim & Hallo består af:

Kim Harring: Sang og bas

Keld Dons: Keyboard, harmonika

Jesper Vestergard: Trommer, vocal

Jacob Thorstensen: Guitar, harmonika, keyboard, saxofon, bas og vocal

Martin Rydnemalm: Saxofon, guitar og bas