country Sisters

Country Sisters var det første pigeband i Europa, som udelukkende spillede countrymusik.
Den første gang man så bandet på en europæisk scene var i 1989. Siden dengang har de spillet næsten 600 jobs i Europa, og i de senere år har de også optrådt udenfor Europa.

Country Sisters er et band med smukke piger, der er usædvanlig musikalske og utrolig dygtige dansere. Country SIsters program er meget bredt sammensat – man vil finde alle stilarter indenfor countrymusik lige fra klassisk country over de sidste nye moderne countryhits, cajun, bluegrass, gospel til rock’n’roll.

Deres trådløse lydtransmission til både instrumenter og mikrofoner giver bandet stor bevægelsesfrihed, og sætter dem i stand til at udføre specielle country danseshows på scenen. Denne fordel udnytter bandet til publikums store tilfredsstillelse. Specielt byggede hvide musikinstrumenter, kostumeskift og den tætte kontakt med publikum – gør hele sceneindtrykket perfekt. Country Sisters har i dag 4 solo vocalister, som alle kan spille på mindst 2 forskellige musikinstrumenter, hvilket sammen med ovennævnte gør, at Country Sisters leverer et enestående show.